Ağaçlı Mahallesi İlkokulu

WEB https://agaclimahallesiilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GÜNEY MAH. AĞAÇLI CAD. AĞAÇLI İLK ÖĞRETİM OKULU SİTESİ NO: 20 DERECİK / HAKKARİ
VİZYON : Atatürk´ ün çizdiği aydınlık yolda, çağdaş uygarlığın en üst düzeyini yakalamış, milletini ve ülkesini seven, kültürel değerlerine sahip çıkan, bilim ve teknolojiyi özümseyen, memleketin her köşesinde ve her alanda iyi bir vatandaş; evrensel insan yetiştiren bir okul olmak.
MİSYON : Bilgi ve beceri düzeyleri yüksek, sorumluluk sahibi, araştıran, sorgulayan, sağlıklı sosyal iletişim ilişkileri kurabilen, çevreye ve çevre sorunlarına duyarlı, milli kültür değerlerine bağlı, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen, Türkçeyi doğru ve etkili kullanan, demokratik yaşamı ve insan haklarını özümsemiş ve sonraki eğitim basamağına hazır bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :-
Öğretim Şekli :
Saatler :
Bağlantı : Uydu İnternet (VSAT)
Isınma : Sobalı
Servis : Yok
Ulaşım : Yok
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Derecik merkeze 18 dakika, Şemdinli’ye 65 km, Hakkari’ye 190 km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Ailem Okulda Projesi,Kitaptan Sanata Projesi,Köyümdeki Meslekler Projesi